Петкратният световен шампион Рони О`Съливан стигна до финала в тазгодишното издание на

...
Петкратният световен шампион Рони О`Съливан стигна до финала в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

О`Съливан е на финал в Лондон след страхотен сблъсък с Дин Дзюнхуей

 Още един първенец отпадна от Мастърса в Лондон
Петкратният международен първенец Рони О`Съливан стигна до финала в тазгодишното издание на Мастърса в Лондон. Ракетата победи Дин Дзюнхуей с 6-3 фрейма.

Двамата спретнаха страховит конфликт в зала " Александра Палас ", изпълнен със страхотни отигравания. Все отново ирландецът още веднъж сподели гениалността си и справедливо отива на финала, където ще се изправи против спечелилия от двойката Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън.

Срещата стартира при тотална доминация на О`Съливан, който завоюва първите четири фрейма след халф-сенчъри брейкове от 58, 75, 52 и 56 точки. Неговият китайски съперник не можеше да се отпусне и като цяло в първите пет партии записа най-висока персонална серия от срамните за своите стандарти 38 следващи точки.



Дзюнхуей завоюва 30-минутен фрейм за 4:1, след това направи два следващи сенчъри брейка от 107 и 122, с цел да се приближи оптимално в резултата до 4-3. Втората " стотица " бе несполучлив опит за най-много, който щеше да влезе в историята като един от най-вълнуващите и атрактивни, заради флука по последната жълта.

Рони извади необикновен шанс, че не фаулира бияча при сейфти удар, тъй като щеше да остави лесна маса на съперника си. Малко по-късно Джънхуей заложи алена за ъгловия джоб и ирландецът дръпна с 5-3 елементи. Последният девети фрейм бе завършен със серия от 93 - най-високата за Гения от Чигуел в мача.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР